keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tunnustusta

Aaaa, olipas ihana palata töistä kotiin ja blogin ääreen, kun Milou Häähullun haaveiluja blogissaan oli antanut minulle I your blog -tunnustuksen!! Kiitos ja kumarrus tästä! Tuntuupas hyvältä, tästä on hyvä jatkaa bloggailua. :)


Tässäpä vielä kertauksena tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Elikkäs viidelle minäkin tämän jaan eteenpäin. Blogeja joille tunnustuksen haluaisin antaa on paljon, katselin hieman läpi ja annoin niille joilla en sitä entisestään vielä nähnyt tai ei ainakaan silloin sattunut vielä silmiin, kun tätä kirjoitin. Ja tottakai I  I ♥ your blog. :)

Tunnustan, I your blog:
  • Katjan Sinun Ikuisesti -blogi, josta löytyy paljon asioita joita voisin myös omissa häissäni käyttää
  • Kristan Wedding Roulette -blogi, Krista jo elelee rouvas elämää, mutta on kertonut tunnollisesti myös hääpäivästä ja hääpäivän jälkeisestä elämästään. Tämä blogi ollut ensimmäisiä blogeja, jota olen jäänyt seuraamaan.
  • Annie My Wedding Diary, joka avioituu tulevana viikonloppuna ja hänen blogissaa on vilahdellut häiden ihania toteutuksia, esimekiksi pöytänumerot.
  • Siempre Tuyo, ihana blogi
  • Belle&Sebastian Kosittiin. Tahdomme., hänkin jo rouva, joka on ahkerasti jaksanut kirjoittaa

1 kommentti:

Kommenttisi on kullan arvoinen! :)