perjantai 12. heinäkuuta 2013

Hää-ähky?

Pelkäsin että häiden jälkeen minulle tulisi "masennus". Aiheesta häiden jälkeinen masennus postailin joskus aikaisemmin. Tai ehkä pelkäsin enemmän että minkä tyhjiön tämä vuoden kestänyt suunnittelu aiheuttaa, kun se loppuu kuin seinään yhden päivän jälkeen.

Mutta ei! ONNEKSI! Minulla on vain tunne että ihanaa se on vihdoinkin ohi! Ei enää tarvitse suunnitella mitään, varastoida tavaraa ja mikä parasta BUDJETOIDA KOKO ELÄMÄÄ!! :) Tänään tunsin jopa itseni rikkaaksi kun tajusin että maanantaina on palkkapäivä, eikä tili näytä nollaa. ;DD Hehheh. Kiva oli myöskin kuulla että ensi kesänä pääsemme vieraaksi serkkuni häihin!! :) Heidän häänsä ovat olleet odotetut ja pitkään he ovat (varsinkin naispuoleinen serkkuni) niistä jo puhuneet. Näinhän se menee, että häätkin ovat "muoti-ilmiö". Tai siis usein joku saa potkua alkaa suunnittelemaan häitään, kun on ollut toisen häissä. Mekin olimme J:n kanssa 1,5 vuotta sitten J:n kaverin häissä ja tästä puoli vuotta eteenpäin päätimme että vuoden päästä menemme naimisiin. Eli asia jäi itämään ja hautumaan kummankin mieleen. :)

Nyt ei kuitenkaan ole hää jutut vielä takanapäin, vaan odottelen loppuja laskuja, kiitoskortit pitäisi tehdä ja kuvia pitäisi saada että pääsisin taas käymään mielessäni läpi sen ihanan päivän! Video materiaalia jo sainkin. :) Olen saanut jotain hää tarvikkeita myytyä jo Facebookin kirpparin kautta, mutta hei jos joku on kiinnostunut tällaisista karkkibuffet kauhoista:

Huikatkaa. Pituudeltaan 18cm. Hinta 5 euroa/ 5 kpl
Ja itseasiassa myynnissä myös:
Huntu

Tämän hinta 40 euroa.

Hiuskoristeita
 Näitä löytyy yhteensä 9 kpl, hinta 5euroa/ 2kpl

Voisinkin tehdä näistä oman sivun.

Muut häätarvikkeet ovat varattuina. Tänään luovutin hääsateenvarjon seuraavalle. Ja ensi viikolla pitäisi lähteä suurimman osan muistakin tarvikkeista. :)

Nyt jään edelleen odottelemaan niitä kuvia, että pääsisin teidänkin kanssa päivän jakaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on kullan arvoinen! :)