maanantai 1. heinäkuuta 2013

Saakein öttimöntiäiset

:SS Eli siis jotkut öttimöntiäiset Hollannissa olivat syöneet minun morsiuskimppuun tarkoitetut kukat!!! Perhana sentään! MUTTA NYT EI KESTÄ TÄTÄ RESSATA! ;PP

Eli siis minulle piti tulla alunperin:

Täältä
Siis ruusu jossa on hieman persikan sävyä. En muista siis ruusun lajiketta, mutta vastaava kuin yllä. Tämän kaverina:

Täältä
Eskimo ruusu. Noh tämän Eskimon me saamme, mutta tuo toinen on tuhoutunut. :/ Minun piti siis valita tämän alla olevan ruusun kaveriksi liikkestä jotakin muuta, kun tähän hätään ei enää oikean laista kukkaa saada. Valinnassa päädyin ratkaisuun, josta kukkakauppiaskin oli samaa mieltä. Eli Eskimo ruusun kaveriksi tuli:

Täältä
Eli siis vaaleanpunainen neilikka. Valkoisen kimpunhan minä halusin, mutta nooo eihän näistä kukista voi tulla kuin nätti kimppu? :)


Eihän??? :>


J:kin oli saanut lopulta puhelun kirkkoherranvirastosta ja JES! Kanttori jota alunperin olimme ajatelleet onkin meidän kanttori!! :) Hän on nainen ja laitoinkin hänelle juuri sähköpostia sisään- ja ulostulo marsseista. Ilmeisesti hän on töissä seuraavan kerran keskiviikkona eli jännätäänpäs sitten siihen asti miten marssien käy. :)

2 kommenttia:

  1. Tulee aivan varmasti tosi nätti kimppu! Nimimerkillä: neilikkaa ja orvokkia omassa kimpussa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :>> No sitä se minäkin. ;D Orvokki on kyllä jännä valinta! Eipä olisi juolahtanut mieleenikään, vaikka Orvokista pidänkin. :)

      Poista

Kommenttisi on kullan arvoinen! :)