torstai 4. heinäkuuta 2013

Lähestyy lähestyy..

Tällä hieman stressaantunut morsian ja vielä stressaantuneempi sulhanen. ;) Ja sulhanenhan ei tietenkään tätä myöntäisi. ;> Melko salaperäistä on J:n toiminnat olleet, Corollaa en ole enää aamun jälkeen saanut nähdä.

Täältä

Itseasiassa moni muukin on kauhean salaperäisen oloisia anoppi, kaasot ym. :S Eilen illalla pakkasin auton täyteen tavaraa, että huomenaamuna on kaikki valmiina.  Tänään kävimme kaupassa ruokaostoksilla ja huhhuh kyllähän sitä ostettavaa oli. Onneksi kauppias oli mukava ja antoi meidän jättää ostokset heille huomiseen asti säilöön. Kun mihinpä sitä mahtuisi 25litraa maitoa, 36 suolakurkkua, 12 pussia savukinkkua, 12 pulloa limsaa ym. ym. :) Tänään äiti vei minun mekkoni ja muut hääpäivänä tarvittavat tarvikkeet siskoni luokse lauantaita odottamaan. :) Itse eilen ja tänään olen pakkaillut tavaroita huomista varten kun menen siskon luokse yöksi ja toista laukkua kylpylä rentoutumista varten. :)

Saimme muuten haluamamme kanttorin ja vieläpä niin että hän laulaa meidän sisääntulomarssin.


 Ja poistumismarssiksihan me valitsimme:Huomenna lopultakin menemme laittamaan hääpaikkaa kuntoon! :)) Ne ovat jo ylihuomenna, huhhuh. :)

10 kommenttia:

Kommenttisi on kullan arvoinen! :)